slapparsson


Måste säga att jag har de förjävla gött nu när inte föräldrarna är hemma, fasen vad lat jag är men man får la passa på. Huset upp o ner typ, får la ta mig i kragen dagen innan dem kommer hem..
Igår mötte jag carro anne på flygplatsen, växla lite ord/ växla väska med carro som skulle vidare till sydney på eget äventyr i några dagar.. på kvällen fick jag besök av anne, dansken gjorde så jag fick sova 4h inatt, men inte allt för död idag ändå, blev en springtur sen vidare till Martina o vi drog till ett asnajs shoppingcenter. hade doick lite för lite tid, hade lätt kunnat gå där en hel dag men lite shopping hanns med iaf:D

Nu har jag iaf fått mina pojkar i säng, dem är så söta så jag vill bara äta upp dem ibland. Jag är deras bästa aupair(bara för jag är den enda som gillat fotboll chansar jag på) men det värmer så mkt, hihi

btw igår fick jag min första böter, 60 dollar för jag var inne i en affär i 15min utan att köpa carticket-såg faktiskt inte någon skylt, suuuuuur!!



snodd bild av martina.. vi måste hitta varsin klänning till nästa vecka då de är melbourne cup- typ en jätte stor hästtävling där alla klär upp sig som bara den(fånar..) måste jag skaffa en klänning bara för de o se ut som en riktig brud..

i´m a free bitch


FF i heeela 10 dagar nu medans föräldrarna är overseas, kan inte bli mer chell!! Ikväll fick jag o barnen sällskap av frallan som imorgon åker iväg på sin semester i 3v, hur ska jag överleva utan henne så länge..
O idag har de varit 29 grader, hej och hå rumpsvett! gött som tusan, fått mig lite välbehövlig färg dem här dagarna då de varit fint, sug på den blekisar där hemma! haha.
imorgon är planen att dra o köpa super mario bros på wii, jag har äntligen lyckats övertala ungarna att köpa de:D sen kommer martina på sleepover-kan inte bli bättre!

ha en bra helg nära och kära, tudelu!

"dare to put your balls out there"- amen vi som inte har några balls då?!


Idag kom min goa dansk Anne på besök, blev en rätt oseriös visit på gymmet sen hem för att ligga o steka på balkongen i värmen som är tillbaka på lite besök(kan du stanna någon jäkla gång älläää?! värmen asså)
Imorgon är planen att dra till Martinisbaby för en morgonspringtur sen hänga på beachen. Fina!


Say whaaaaat


Idag när det var dags för lunch efter ett hårt träningspass på gymmet tänkte jag slå till på stort o göra ris ( de enda jag har tillagat här i australien är pasta och tacos) så då var ju den stora frågan: hur gör man ris egentligen? söker på google tänkte jag. precis i det ögonblicket ringer carro. "min räddare svarar jag- hur fasen gör man ris egentligen? sen kommer de fram till att de är carro som behöver räddning för hennes flicka i skolan har blivit sjuk samtidigt som bebisen är hemma o sover så hon undra om jag kunde komma o se till honom medans hon far till skolan. o jag svarar: bjuder du på mat så kommer jag dirr?! haha så där slapp jag lägga ner kraft på att göra ris för första gången o istället åka till carro o slå 2flugor i en smäll=få delikat färdiglagad mat o träffa min bästa carro:D

helgen var bra annars, fredagen var de födelsedags party för Benji, dem hade hyrt en spelhall med laserdom o grejs. Dem fråga om jag ville joina i spelen o de klart jag inte sa nej till de, 12st pojkar på medelåldern 8år, Sam 14år och sen jag-snart 21. och ändå vann jag inte.. efter de vidare till Indie restaurang.
lördagen var de äntligen dags för presentation night som avslutning med fotbollslaget. såååå kul kväll! jag fick ett förjäkla kul pris för att "most-likely-to-get-a referee-slapped" haha. sen resten av kvällen var de dans o dem som ville hålla tal. jag kan säga att jag både ägde på dansgolvet+att jag fick för mig att hålla ett litet tal till allas nöje. Haha ja bra kväll helt enkelt. Söndag försökte jag mest att överleva bakfyllan, familjen skratta åt mitt fyllesms på natten " Hej hostdad and hostmum, i am just a little bit drunk but ok. I wont be able to get home tonight, but see you tomorrow.."


Beno, coolaste ungen av dem alla.

Spank!

fina


Födelsedagsfirande igår för Simon´s syster o idag var de födelsedagsfirande för Benji som fyller 8år.
Åkte till Anne idag en sväng tillsammans med Martina för föa och byta bilder från resan. Har varit en väldigt bra dag får jag lov att säga:)



              



 

 

 

 
 

 Galet mycket bilder som är snodda av martinis o anne. nu väntar jag bara på min kamera ska komma med.. Fina flickor iaf o förjävla bra resa. puss

Darwin


Hade verkligen en fabulous time in Darwin. Sååå varmt o gött kött till sällskap! Sett hoppande krokodiler på riktigt nära håll, de var ballt. Sen kollat in australiens kändaste nationalpark- Kakadu Park, oxå ballt. Men mest ballast var när vi åkte till några vattenfall o badade och hoppade, det har varit en dröm sen länge tillbaka:)
Dock glömde jag min kamera på en toalett ute i bushen.. Så typiskt mig, jag vet.. Men som tur var så fick vi tag på ägaren så den kommer förhoppningsvis på posten om några dagar.
Så inga bilder nu, suger men kommer.
O måste bara säga att jag gillar min familj här så mycket, dem är extra söta nu när jag kommit hem igen:)

upcoming


Jag har börjat ta tag i döfläsket rejält nu, idag cykeltur 1mil, gym o springrunda nu ikväll. känner mig rätt nöjder nu när jag ligger nerbäddad i min sköna säng.
Jag o pojkarna är ensamma ikväll/inatt så har haft carro på kvällsbesök, vi hade bla utomhus spa i mörkret, de var ypperligt mysigt :)

Imorgon bär det av till Darwin, längst upp i Australien. Ska bli jäkligt kul! Jag, martina o anne ska känna på de "riktiga" australien livet dvs krokodiler o kanske man får se en o annan arborigin o allt vad det nu innebär. Vaaaarmt kommer de va iaf! Så gott folk, vi hörs på måndag igen eller när jag orkar! Ha en bra helg! PUSSS

Sometimes i still loose my way..


en liten summering av helgen dåraa.
fredag blev det häng o sushi hemma hos min carro. lördag bbq/footyfinal at nic&adge place, repris från förra helgen för att finalen blev oavgjord. sen blev det bowling o biljard med fölk.
söndag hängde jag med martina o debbie på stranden några timmar, var underbart gött väder hela helgen:D sen hade jag o martina spakväll/japan-mat/film o massa glass o godis at martinas place. rätt goer helg alltså!



Syrran har ju nu bestämt sig för att stanna ännu ett år till i the states. hennes motto har alltid varit "bro´s before hoes" som hon nu går emot själv. suger något enormt, spö ska hon ha.. i am a bit lost without her kan jag ju då säga..
Första kommentaren som min hostfamily sa när jag berättade för dem om detta var att: men då betyder det att du stannar ett år till hos oss då?! hihi gull.

Cu peeps.


RSS 2.0