Ett nytt äventyr har tagit sin början

Hej och hå,

Sitter just nu här på hotellet på Bali så kommer med en snabb sammanfattning: har tappat räkningen på hur många ggr man blivit lurade av alla dessa säljare, förbannat hett med förbannat bra sällskap, jag och frallan har blivit adoptivföräldrar till apan Jack och äpplet magnus. Och mest chillar vi bara utan dess like.






More to come.
Vänliga hälsningar från Bali.

Just can´t get enough


Tjuhuuuuu, hade första pre-season fotbollsträning ikväll, sååååå kul att träffa alla igen och såååå kul att spela igen! LOVE IT!!
Ungarna är tillbaka i skolan så nu har jag min fritid igen, rätt gött! Så annars idag körde jag gymmet o sen kalasade jag hos frallan med en riktig fin lunch, pannkakor med glass+sylt till efterrätt o mario kart på det. bra fint det med min bästa sköna böna fast hon får mig att känna mig som en uppsvälld kossa!

Helgen var kanooon, ensam hemma så hade frallan och martina på besök, fint det för hatar fortfarande att sova ensam:P fredag fotboll sen filmkväll med mina brudar. lördag stekte i solen och på kvällen var det skridskoåkning med belinda+vänner o fira hennes födelsedag. skit kul och frallan stog för kvällens vurpa hahaha!
söndag gym och på kvällen pool och bbq hos våra grannar i 40graders värme!
Har typ varit runt 40 grader ända tills idag, PUUUUH! snacka om att typ dö av värmeslag!




frallan är pannkaks-kungen!

dock mindre bra på att åka skridskor men stod ju för underhållningen HAHAHA

födelsedagsbarnet Belinda


Frallan lejde några snubbar som var bra på skridskor som skulle få omkull mig bara för hon och martina inte skulle va ensamma om det men den funka inte rutinerad som man är, haaa!

Btw, Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough. Check it in, love it!

Hoppas alla mår bra därhemma. PUSS!

RSS 2.0