Maybe that´s what happen when a tornado meet a volcano


Snart är lovet över och det är med lite blandade känslor. Jag gillar att ha pojkarna hemma, dagarna går så mycket fortare (än vad dem redan gör iofs) och blir roligare. Plus att jag får sovmorgon med;)
Dem var borta för sleepover tills idag så hade några timmar fri på förmiddagen så tog cykeln till gymmet som är 1mil tur&retur, rätt gött i solskenet må jag säga.
Nu ikväll fick jag besök av min pingla Carro, vi tog en match i SuperMario (behöver nog inte säga vinnaren för är ju rätt självklart haha) sen var det meningen att vi skulle en sväng till shoppingcentret och sen vidare till gymmet o köra Zumba, men Carro var tvungen att åka hem då hennes familj behövde bilen i "krisläge" baaaah. så tog mig en promead med vovvisarna istället o körde Zumba framför tvn. Haha nästan lite glad över de så jag kan få träna upp mig lite, kan ju behövas.

Snart helg, fint det och vad jag har hört ska de bli bra väder med så håller tummarna!

donky kong- the real one


Begav oss till zoo idag. Mötte upp Carro, Nadine O Belinda där med deras barn. haha så vi var en jäkla drös så det var kul tills regnet kom och förstörde så vi bestämde oss för att ge upp frusna o blöta som vi var. tar tillbaka om vädret som jag skrev i förra inlägget, baah..







Hann med att se lite andra djur med men orkar inte lägga upp.. besviken när jag sett fram emot zoo:t så länge men får la dra dit en annan gång istället och då ska jag fasen själv kolla upp vädret innan, man ska inte lita på tyskar..:P

out.


solsken och värme


äntligen! idag har de varit underbart gött väder,verkligen hoppas på att våren är här för att stanna nu. kändes typ som en typiskt sverige-sommardag. åhhhhhhh.
helgen har varit suverän iaf. känns konstigt att inte ha något direkt planerat på söndagar längre, tidigare har de ju bara varit fotboll som gällt så idag har de varit mest slappt, varit ute så mkt som möjligt o så tog jag en sväng till gymmet med.
Lördagen spenderades med martina. Först var vi at Nic/Adge´s place o hade bbq o kollade footy finalen med massa folk. de var bra nice. sen drog vi på bio- Charlie St.Cloud. lite besviken måste jag säga, men helt okej.


grrr. worth to die for. typ.

hoppas alla därhemma haft en bra helg. ciao

ladies night


Ladies night tonight. Har haft Martina, Carro, Maria, Belinda und Nadine på besök. Gjorde tacos, såg the blindside-bara älskar den filmen o avslutade med mario kart turnering-jag vann såklart. Ypperligt bra kväll, nu säger jag o martinis godnatt.


Goa brudar

holiday


Skidresan var toppen. Vissa stunder var det värsta goa vårvädret så man svettades ihjäl, nästa stund regna det och sen snöoväder. Men jag klagade inte för det, jag bara njöt av att få glida runt på brädan igen :)
Sen på hemvägen for vi till familjen båtställe, blev inget båtåkande pga storm typ men bra fint vare.


















Min familj är så jäkla härlig, puss på det.

CHAMPIONS!!


WOHOOOO, MELBOURNE UNI SOCCER CHAMPIONS 2010!!
Jag är så jäkla glad just nu alltså, vinst idag med 3-1 och äntligen fick jag göra mål igen. Den här dagen har haft allt verkligen, så glad att även Martina, Carro, Nadine, Belinda+ min kära hostfamilj var där och hejjade!
Efteråt blev de firande at Nic and Adge place med öl och pizza, haha roligast var att våran coach var fullast(han är ju iofs bara 20) PERFEKT DAG!!




Fotboll+vinst är det bästa som finns verkligen. det här laget är verkligen det bästa(på alla sätt) jag spelat i!



Nu är det skollov så nu drar vi mot snön och glider runt på brädan tills nästa helg.

Seee yaaa!

Tiden går så fort så det känns som det var igår vi senast sågs typ och tur är la det!


Sitter just nu och moffar muffins efter sista fotbollsträningen, så tröstätning alltså.. men men en match to go iaf som tur är!
Dagens stora händelse var att jag återförenades med Martina Rehn som nu äntrat Melbourne. Woooohoo, galet kul. Saknat den kvennan!!

GLEE IS MY LIFE


Så jävla bra. Jag och pojkarna sitter som fastklistrade vid tvn måndagskvällar. Fint det.

"bråkstakarn är mitt nya smeknamn"


FÖR VI ÄR I FINAL, WOOOOOOO! Spöa serievinnarnas butts today, bästa segern på hela säsongen!! jäkla bitchar alltså, och vilken match. 2 röda kort o en hel del gula. jag ådrog mig ett i samband med en ful tackling bakifrån från en motståndare, jag blir förbannad o på knä knuffar jag till henne så hon drar till med en högerkrok samtidigt som domarn går emellan så vi båda får oss ett slag(mest han, tack för den) haha så rött kort på den förhenne, var det fasen värt att offra ett gult kort för. så vi reste oss efter 1-0 till vinst med 3-1. det firade vi alla med pizza o öl efter, kanoners.
annars chill helg, hundvakt som jag varit.. hade sleepover här i fredags med frallan o nadine. lördagen väldigt väldigt slapp fast blev en runda till gymmet iaf. sen kom frallan hit på kvällen o underhöll mig lite efter deras roadtrip som jag missa tack vare hundarna..


Nadine o Frallan.

Ciao

RSS 2.0