Sometimes goodbye is a second chance


Bajsvecka har det varit. Snart fredag och helg, tack och lov för det.
Idag har jag åstadkommit att göra mina första egna köttebullar! Maha, har gått och dratt på det sen jag kom hit men idag tog jag mig i kragen och köpte lite ägg och samla alla ingredienser, blev ena fina köttebullar. kanske inte riktigt gick upp mot dem där hemma men nästan iaf, ge mig några mer omgångar med de så.

Fotbollen piggar upp mig iaf, får mig att ta ut min aggression. bra shiet.
Plus min söta syster, hon har hjälpt mig med bloggen idag, äntligen lite förändring för själv fattar jag ju nada.
Plus min mamma för hennes söta sms som jag precis fick.

Kyligare tider här nu igen, huset är ju totalt iskallt. Inget element i mitt rum heller. Burr, så då saknar jag min älskling massa extra.
Och ni andra människor där hemma är saknade också så ni vet, skype ihelgen tack!


Cya


Mr mysterious



Australien är galet och Australien gör mig galen.

Igår var det dags för min första serie-match, ett år sen jag skadade mig nu så jag var lite nervös men otroligt laddad. Började med att hålla en tyst minut för att hedra alla som stupat i krig(vet inte vilket krig men)
Första halvlek var jag inte direkt vän med bollen, men jag gjorde en assist till vårat ledningsmål iaf. Coachen fråga mig i halvtid om jag hade en tuff lördags kväll men den var väldigt lugn med Two and a half men/ Batman så jag kunde inte skylla på de.. Så han sa: Jag vet vad du kan göra, så visa mig det nu. Så jag var verkligen tvungen att ta mig i kragen och så som jag gjorde det! Andra halvlek kan ha varit bland de bästa i min fotbollskarriär, fast lite otur dock. 2 ribbträffar, 1 stolpträff, målvakt i vägen ett antal ggr. Men det som jag skapade ledde iaf till att mina team-mates kunde scora strax efteråt. Vi vann med 4-1, efter 3 gjorda mål dem sista 15min men det var otroligt jämnt hela tiden. Fotbollen här är verkligen bra, mycket högre tempo än jag trodde! Love it!
Och domaren var svensk! Det var kul, jag och han kunde snacka svenska och ingen annan förstod. Maha. Och mina lagkamrater fråga efter vårat samtal: Did you take his number now or what?! Haha , so jeallous.

På kvällen var det dags för herrlagets Pub Crawl, jag hade inte tänkt att gå men jag blev övertalad fast jag var helt slut. Jag och Claire möttes upp och tänkte stanna en timme kanske, men ja det gick ju inte riktigt som planerat. , Efterfest my place/grannen som visa sig spela i herrlaget. Sängdags vid 5.30

Galet bra dag! och som tur är det röd dag idag-måndag, min hostfamily kommer hem från beach-huset om några timmar så dags att städa upp lite här.











Lördag


Har varit nere på stan idag, så självklart blev de lite shoppat. Det roliga var att när jag höll på att käka på min sushi-rulle fick jag syn på ett stort schack-bord precis som på bilden här neranför. Jag stog där o kolla på medans 2 killar spelade och sen när det var över så frågade den ena killen om någon annan var sugen på att spela. Och jag bara tänkte att jag måste ta vara på chansen. Så vi börja spela och det blev ett långt parti och mer och mer folk kom för att kolla på och jaa det slutade med att det var helt fullt runt oss. Haha ja jag har nog aldrig haft så mycket publik förut förutom på någon fotbollscup men nu var de ju 2manna-show istället för två fotbollslag så jag var allt lite nervös, så skyller förlusten på det. Men bra kul var det iaf, fick applåder och allt.

Fredagskvällen, igår, var jag sjukt trött så jag spenderade 4h med att läsa klart den tredje boken av Twilight, sjukt spännande alltså. Så var bara tvungen att köpa den fjärde och sista boken nu idag, dock är den på engelska så får se hur mycket jag hänger med.

Och imorgon är det första seriematchen för mig som gäller- GALET TAGGAD säger jag baah!

Ha en bra helg allihop!




GLÄDJE



Fick reda på träningen förut att jag är spelklar till matchen på söndag, HAPPYFACE!!!
Ibland har man allt tur, medans dem andra internationella spelarna får vänta längre.
HIHI, och sen har jag inskaffat ett gymkort nu så jag ska bli beff.


Sådan syster, sådan..


I have become like my sister, nej inte med godis/matbehovet men med sömnproblemen. Dem tar seriöst död på mig. Idag så fort jag lämnat av barnen i skolan drog jag mig hemåt och kasta mig tillbaka i sängen och sov sisådär 2-3h, skypa en svängis med annisälskling och sen var de underbart gött väder ute så då tog jag med mig filt och kudde och däckade ute i solen för en stund. Jobbigt värre, så idag har jag inte fått mycket gjort men får faktiskt unna mig det. Efter det fotbollsträning+möte, vi gick igenom målsättningar och hur vi vill att laget ska spela. Mitt var: Play like Barcelona and I am the swedish player-Ibrahimovic u know. Ja, alla gillar när jag ska uttrycka mig på engelska.

Nu ska jag däcka i sängen, förhoppningsvis snabbt och inte vakna en endaste gång inatt, det vore något. Vet inte vad det beror på, kanske detta nya land och alla omständigheter men så saknar jag mitt sovsällskap med..

See yaa

You´ve got the love


Eftersom vi internationella spelare inte är spelklara än som suger hårt fick jag supporta laget idag istället, tog med mig Maddox och Lacey som sällskap i solen. Underbart väder och underbart gött att våran hemmaplan bara är 5mins promenad härifrån. Förlust dock men förhoppningsvis är jag spelklar till nästa helg och då jäklar. Efter matchen fick jag ett ryck och tog mig ut på en springrunda, hårdare än någonsin och svetten rann som bara den. Bra gött vare iaf, nu är jag helt slut.



Mer bilder från fredagen.













Helt crazy


Tre svenskar och en dansk förgyllde min kväll igår.
Finns inget roligare än att bara gå ut på krogen och "köra" över alla andra med a´la swedish/danish power-dance.
Privat-taxin tog oss till efterfest där vi snabbt ångra oss efter att sett ungkarlslyan som var vidrig, så snabbt därifrån med den sämsta ursäkten och hemåt.
Var hemma runt halv 5, jag och Stine slängde oss i sängen för 2h senare var det dags att ta sig upp för att bege oss 2h iväg för att simma med delfiner och pingviner:) Fortf onykter och knappast vaken slängde vi oss på tåget till Stines hus, tog bilen och jag skulle agera kartläsare som inte gick så bra så sluta med att Stine fick sköta allt själv. Fick köra som dårar för vi var sena och vi trakassera båten med telefonsamtal och att dem var tvugna att vänta på oss. När vi väl hade hittat fram, parkerat bilen och var tvugna att springa järnet ut till pirren- då visade de sig att vi var på fel ställe! FAAAAAAN! Jag trodde jag skulle spy, att anstränga sig så mycket dagen efter är inget att rekommendera. Så snacka om att vi var besvikna, men sen visste vi att de gick en ny utflyktsbåt 3h senare fast den skulle va fullbokad, men vi gav inte upp hoppet för de, kanske var de någon mer person här i världen som skulle va lika klantiga som oss och missa den, så vi drog till stranden i väntan o slängde av oss våra kläder och däckade i hettan. Vi väntade och väntade och när det väl var dags så... visade sig att trots allt så var alla på sin plats såklart. Så trötta och utsvultna tog vi oss hemåt med ett stopp på Donken på vägen som satt bra fint iaf.
Så denna varma lördag har varit väldigt slitsam och en besvikelse när man hade sett fram så emot att få simma med delfiner som är rena drömmen! Men Stine är en bra go o glad danska iaf och under denna resa kom vi fram till att vi är bra lika varandra med samma framtida yrkesdrömmande, sportutövande och musiksmak:) har även kommit fram fullständigt till nu att att danska går inte att förstå sig på:P

Så ja, fredag och lördag=crazy och utmattande
Och räkna med att jag ska simma med delfiner/pingviner framöver istället.


Carro, Stine, Maria o Sofia - Goa brudar!



Road trip är ju aldrig fel iaf, dock balla min kamera ut efter de här kortet..

Tjingeling!

Let´s go



Bara för att de är sommarväder igen och fredag och för mina kära vänner tvingar mig så kör vi la en fest på´t. Carro, Stine o Sofia är på g. Sen möter vi upp en hög med tyskar så schååål!

Och jag o Stine far imorgon bitti 2h iväg o simmar med delfiner-awesome!

Torsdag


Nyss hemkommen, efter träningen idag möttes vi alla upp på "våran" krog, där bjöds de på pizza och så gick coacherna igenom vilka som kommer tillhöra första,andra o tredjelaget plus tröjnr, riktigt seriöst ska ni veta. Jag kom i första laget nr.11 men det sura är att det är inte säkert att jag kan spela seriepremiären nu på söndag för att mina papper har tagit längre tid än väntat med övergången o registrationen-doooooh. Men jag håller verkligen tummarna tills svaret kommer imorgon!
Annars idag tog jag mig ner en sväng till stan o shoppade loss. för mycket. mestadels träningskläder som faktiskt är det roligaste att köpa^^ alla är avis på träningarna o ger mig komplimanger åt min snygga klädsel hihi. och plus att alla skrattar åt mig efter lördagens pub crawl, Shev sa idag att hon skrattade 2h åt mig efter jag visat min så kända dans from back home.

Livet är rätt bra nu måste jag meddela, ungarna börjar gilla mig mer och mer och allt går lättare med dem. Och jag trivs skit bra med fotbollen o mina vänner här så ja, living the life tyyyyyp =)


I'll never be the same
If we ever meet again
- Gått på repeat ett bra tag, älskar den helt enkelt.
Timbaland feat Katy Perry-If we ever meet again

burrr


FREEEEEEEEEEZING kallt här nu, braskamin på högsta värme typ.. jag vill ha värme juuuu, buhu, inte redo för "vinter" igen.. Både idag och igår UNDER 20 plusgrader, inte okej..
Annars har dagen varit bra, jag och Lacey har gjort en massa: lekparken, målat, lekt hårfrisörer blabla. Hon blir sötare o sötare ju mer tiden går faktiskt:)
O toppen på min dag var när jag fick ett stort paket på posten idag av Familjen Gegerfelt/Rudhager med svenskt godis(MUMS!) och teckningar, hur gulligt var inte de då eller:D räkna med ett långt tack mejl imorgon.







Söndag


Har spenderat dagen med Caroline, bra härlig tjej de där och hon tvingar mig att äta massa massa mat oxå. Pizza, donken o sushi sitter fint i magen nu.Vi mötte upp Dana o Jens för en pratstund, hängde runt på stan o Carro fick till slut sina skor och sen fick hon idéen att vi skulle åka parishjulet, haha de var roligt o vi var dem enda som åkte också. Bra dag:)








Nice view var de med.

PUSSSSSS

Pub crawl


Två ord för gårdagen: FUCKING AWESOME!
Pub crawl med fotbollslaget med pirat-tema. Alltså så många härliga människor i en grupp har jag nog inte stött på tidigare :)




Startade med pizza, första sen sverige o mums vad gott det var


Tanya och jag


Me and Darcy from the US


Nästa pub där vi har ölhäveri, haha det var kul


Shev, johnny depp, mads and gloria. cool dudes


Gloria är min nya idol


Age o Shev på våran coola maskot




hmm inte rememba all the names






pusskalas


Och så här sluta min kväll, best EVA!!




Yihaaa


Skeppohooooj!

Blev inget med surfartävlingen så istället hem och idag har de spelats inbördesmatch och nu går jag på high speed för nu taggar jag för pirate party! och jag är färdig i tid och allt, hihi, väntar bara på att Darcy som ska plocka upp mig.

Ha en bra dag allihopa

Nu lättar vi ankaret och åker in i dimmans land

Peace!




Påsken över, jippie


Nu beger jag mig av mot Torquay igen, måste säga att de ska bli skönt med en ny arbetsvecka, haha ja tro det eller ej, varit skönt med lite ledighet men nu räcker de. Har lite roligheter att se fram emot också, meningen att de ska vara World Championship i Surfning i närheten av Torquay i helgen+ att de är fest med laget på lördag som jag förhoppningsvis kan ta mig hem till så får se fram emot de :)

Alla där hemma ta det lugnt så länge så hörs vi snart igen!

O lyssna in: B.o.B ft Bruno Mars- Nothing on you

PÖSSSS!

Dödens..


Det här är den absolut tråkigaste påsken jag har varit med om, många bortresta, sofia o maria är nu på sexy boat party utan mig(biljetterna slutsålda såklart..) och jag orkar nog inte möta upp dom vid elva i stan för utgång heller så, blev ingen bio med anna för hon var tvungen att va barnvakt, orka inte att ta mig med tåg på filmkväll heller, så nu har jag varit o köpt chips o donuts på seven eleven så här ska tröstätas i min ensamhet istället medans alla där hemma trycker i sig massa påskmat o har de trevligt. tycker jätte synd om mig själv, fast jag kanske ska skylla mig själv..

Tidigare idag skulle jag leta reda på en affär på en gata som var wayyy to long away than i thought så blev en promenad på fyra timmar, jag tog mig från ena änden av stan till den andra typ, promenera mycket=snygga ben. det är mitt motto nu för tiden. och för att tillägga fick jag lite shoppat men inte alls i närheten av syrrans, tur de.

Nej nu är de chips, donuts o film som gäller. Kan de bli tråkigare en påskafton? nej. out.

återuppståt


Tillbaka i storstaden igen, skönt måste jag säga. Eftersom dem inte firar påsk något särskilt här så valde jag att åka hem idag lagom till fotbollsträningen, för de har verkligen kliat i benen på mig efter de. Sen har jag FF o BF här hemma nu några dagar framöver, så jag klagar verkligen inte!=)

Veckan har bestått av lite extra sovmorgon till åtta, inte fel. Därefter tennis/lekplatsen 8.30-11.30, hem för mat, sova middag för småttingarna(även för mig) till beachen/lekplatsen 14.30-17.00, hem för mat igen, kvällspromenad/springa av sig de sista 18:00-19:00 sen hem för att sova och jag har däckat typ 21.30-22.00 varje dag, all denna fresh air+ungar har tagit musten ur mig

Men den bästa grejen med Torquay är såklart BEACHEN som de är så känt för, love it.






RSS 2.0