B-day


Födelsedagsfirandet av Madsy igår blev en mycket lyckad kväll!:)
Nu ska jag dra mig mot min sköna böna Frallan för lite hängande. Ha en bra helg allihop:)






Lyssna in Bruno Mars-Just the way you are. Gillar´n:)


tralalala


Just nu känns allt så braaaa, äntligen, jag går runt och sjunger för mig själv hela tiden (som min hostpappa kommenterar rätt ofta, han tycker det är kul " if u singing that means u are happy i hope?!) och det stämmer ju bra då:) har bara varit en vecka i min nya familj, men känns som jag varit här mycket längre tid, har kommit in i den väldigt lätt och bra:)
Efter jag lämnat av pojkarna i skolan idag så tog jag min dagliga morgon promenad med hundarna, hej och hå vad det går, flyger fram kan man ju säga. haha. Sen efter det mötte jag upp Emelie (min granne som är svensk och aupair oxå) vi åkte till ett stort shoppingcenter i närheten. Det var mycket trevligt, vi är så glada att vi hittat varandra MEN självklart åker hon hem om 2veckor..
Efter det har jag bara slappat, plockat upp ungarna i skolan, lekt lite härhemma, sen karate träning för ungarna, sen vidare till min träning. Rätt gött med bara 2ungar numera och ännu bättre att va ledig varje dag när dem är i skolan.
Så life is quite good, pokermästarinna som jag är nu med efter lördagens pokerkväll som klubben anordna för dam och herrlaget. Jag spöa skiter ur alla och är numera 100dollar rikare. Inte helt fel, haha. (ibland har man turen på sin sida särskilt när jag var så uttråkad dem första timmarna när vi spela..)

Colbie Caillat-I never told you. Bra finer.
Saknar alla därhemma plus min älskade syster, nu har vi bestämt att du är min i vinter:D




Cheeeers/ "Awesome"

Ny dag, nya möjligheter


Hejsan hoppsan, en glad åsa här!
Sooo much to tell, usa var awesome. vädret var kanon hela tiden, trippen till niagra falls var ball, six flags (sommarland/liseberg i ett fast ännu bättre) var ännu ballare. amerikanare är härliga, dem man stötte på iaf, hängde en hel del med annas kompisar o "kille" som jag måste säga att han får högsta betyg, alltså godkänd att dejta min syrra. Att få återförenas med en del av familjen igen var underbart, men däremot att ta farväl en gång till var bra hårt.. men det får det vara värt efter den här resan, ångrar inte en enda krona som jag fick betala.

Och så en nyhet att berätta: nu har jag tagit katten i räva och bytt familj, så idag har jag spenderat första dagen med min nya. familjen består av 2 pojkar, 7 och 9år gamla,verkar huuur söta, mysiga och roliga som helst. går i munnen på dem heeela tiden. föräldrarna verkar väldigt snälla, huset är jätte fint och mysigt, har trädgård (!) woo, o har tre hundar-så här ska det ut o röras på fläsket säger jag baah.
Har varit väldigt negativ till aupair livet, men ger det en ny chans så får vi se hur det går helt enkelt:)

Och igår spelade jag match, inte tränat på 3v o ätit snabbmat typ varje dag. men vad gjorde det, matchens lirare ändå hihi. vann med 2-1 i världens skit väder, kallt o regnigt. men var bra kul att se alla glida runt i gräset hela tiden. tog mig fram som en zombie dem sista minuterna på planen kan jag ju då erkänna.

Bilder från resan får ni se på facebook för orkar inte lägga in dem här:P

Take care,

PS: annis, bästa syster och andra hälft, nu ser du till att du pallrar dig till mig i vinter annars jäklar åker du på moppo. bro´s before hoes, ingen mike o förlängning så det så!





Love the way you lie


Svettas som en tokig gris här!! Men jag ska verkligen inte klaga för jag älskart! Har åstadkommit en bra bränna, plus brännskador mellan mina brön som är mindre bra..
Älskar USA, frågan är om man ska ta o hitta sig en riker amerikan när man ändå är här..
Cape Cod var najs. Imorgon Niagra falls över helgen, woooooo.








Lovely


Jaha då var man i det varma USA då. Kan säga att det är helt underbart, att få va i värmen alltså sen är det ju bara ett plus att få träffa syrran igen. Haha ne, rätt galet är det allt. Vi har inte träffats på 7 månader men ändå känns det som vi inte varit ifrån varandra mer än några dagar.
Flygresan gick bra, men 26h återigen på ett plan=pain! kommer att tänka på planet i L.A: vilken dag är det egentligen?! tisdag, onsdag?! ska jag verkligen vara framme hos annis onsdag kväll?! hmm hur går detta ihop.. Haha ja, jag vet inte hur jag tänkte, all denna tidskillnad snurrar till skallen på mig. Så 3h innan jag är framme i Boston skickar jag ett sms till syrran o säger att jag tagit fel på dag o om hon kan hämta upp mig ett dygn tidigare. Ja här är jag ju nu, så allt löste sig. OCH återigen kom mitt bagage bort (vad har dem emot mig egentligen?!?) men som tur för mig/dem så fick jag tillbaka det ett dygn senare.

Så dem här 2dagarna har det varit fullt upp, anna jobbar fortf. hon har verkligen två ursöta barn som man bara vill pussa på. så barn, beachen, catchat upp med hennes kompisarkollat twilight-eclipe(som jag vart bra besviken på, kan kanske bero på att jag läst böckerna, go team jacob iaf) var meningen att jag skulle shoppa men gissa vem som gjort de istället, JO givetvis min kära syster för hon har ju inte redan tillräckligt med kläder..

Så hemkommen för en liten stund sen, röd som en tomat, kan knappt ha kläder på mig, syrran har dumpat mig ENSAM för att åka vidare till sin "kille" (vi har ju inte setts på 7 månader, var det inte "bros before hoes"?!^^)  jaja jag är jet-lagad och trött så jag får väl unna henne det.

LYCKLIG ÄR JAG JUST NU IAF!:D



RSS 2.0